Bellator 297 Event Results

2 teamgenoten in Pieter Buist en Gokhan Saricam stapte gisteren de kooi in tijdens Bellator 297

“The Archangel” Pieter Buist (17-7-0) verraste begin van het jaar de MMA wereld met zijn aankondiging dat hij bij Bellator MMA zou vechten. En gisteren was het eindelijk zo ver. Buist had direct zijn handen vol met #8 gerankte Gadzhi Rabadanov (19-4-2). Met een succesvolle ronde voor Buist was het niet genoeg om te winnen van de Rus. Rabadanov wist een beslissing te pakken. Bekijk hieronder de beslissing:

Een gevecht erna stapte team genoot Gokhan Saricam (9-2-0) de kooi in bij Bellator voor de 7de keer en wist een decision te winnen van Daniel James (15-6-1) Hiermee verbeterde Saricam zijn record naar 5-2 bij Bellator. Bekijk hieronder zijn reactie:

Klik hier voor meer informatie over Bellator 297.

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY