Yousri Belagroui vecht bij Dana White’s Contender Series

De Nederlander is natuurlijk bekend voor zijn Glory carriere, maar timmert keihard aan de weg in MMA.

Een gigantische stap voor “The Baby Face Assasin” Yousri Belgaroui (5-2-0) die een kans krijgt op een UFC contract. De Nederlander vocht dit jaar al 2 keer en won beide partijen via KO. Zijn laatste 2 partijen vocht hij bij Levels Fight League 7 en UAE Warriors 35 in Februari.

Zijn manager poste vandaag dat Belgaroui in Amerika is voor de pre shoot van de Contender Series. Hij zal het nu op gaan nemen tegen de Braziliaan Marco Tulio Silva (9-1-0) die het op zou gaan nemen tegen Valentine Woodburn, maar dat gevecht werd gecancelled omdat Woodburn getekend is door de UFC. Silva is op een 5 fight win streak waarvan hij er 3 won via TKO.

Nu valt de Nederlanders in tegen de Brazilliaan. Wie denk jij dat deze partij pakt? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Yousri Belgaroui (100%, 16 Stemmen)
  • Marco Tulio Silva (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 16

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op Dinsdag 29 Augustus tijdens Dana White’s Contender Series in Las Vegas. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van manager Jorge Guimarães:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jorge Guimarães (@jorgeguimaraes)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY