Event Results voor Levels Fight League 9

13 van de 18 gevechten vochten er Nederlanders op de organisatie's grootste evenement.

Het laatste Nederlandse gevecht op de kaart was tussen de heavyweight Arya Hosseini (3-9-0) die dit jaar on a roll was en dit jaar 5 keer vocht. Hij kwam van een 2 fight losing streak terug met een decision winst over Thomas Narmo (4-3-0).

De kickboxer Noah Blyden (2-1-0) vocht zijn 3de MMA partij en zijn 2de partij dit jaar. Hij sloot dit af met een knaller en won via TKO in de eerste ronde. Hij won van de Engelsman en ex Glory vechter Kevin Ward (0-1-0) die zijn MMA debut maakte.

Een andere heavyweight partij op de kaart die opvallend was, was de terugkeer van Soufyan Aarab (4-3-0) die zijn laatste 3 partijen in 2018/19 verloor. Het was een aantal jaren stil rondom Aarab maar hij kwam succesvol terug en won via decision vanĀ  de Engelsman Tony Mustard (11-9-0).

Bekijk hier de volledige lijst met alle resultaten van Levels Fight League 9.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY