Cherif Larossi en Rio Richardson vechten in Japan

Dit weekend zullen de Nederlanders de ring instappen in Tokyo, Japan.

Team Schreibers Cherif Larossi (2-3-0) keert weer de ring in sinds zijn laatste win in Maart tijdens Levels Fight League 6. Larossi vocht en won via rear naked choke in de 2de ronde van Freek van Iersel (1-1-0). Dit weekend komt hij te staan tegenover de Koreaan Hyung Geun Park (5-5-2). Park zal net als Larossi voor het eerst vechten voor de Japanse organisatie. Park zijn laatste gevecht was in Juni waar hij via rear naked choke verloor.

Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Cherif Larossi (100%, 13 Stemmen)
  • Hyung Geun Park (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 13

Laden ... Laden ...

De 2de Nederlander op de kaart zou oorspronkelijk een kickbox partij draaien maar werd ineens geforceerd om MMA te vechten door zijn tegenstander. Dat maakte Rio Richardson (0-0-0) niet uit en zal direct dit weekend zijn MMA debut maken. De Nederlandse Arubaan is bekend van zijn kickboxen in de lokale scene. Ook vocht Richardson meerdere malen bij World Fighting League.

Richardson zal het o gaan nemen tegen de Japanner Izaya Maki (1-0-0) die verantwoordelijk is voor Richardson zijn MMA debut. Maki vocht zijn enige (volgens Tapology) amateur MMA partij in 2019 die hij won via KO in de 1ste ronde. Voor zo ver wij kunnen vinden zal de Japanner ook zijn pro debut maken tijdens Beaking Down 9.

Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Rio Richardson (100%, 5 Stemmen)
  • Izaya Maki (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de mini trailer waar het wild aantoe ging tussen de Europeanen en Japanners:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rio Richardson (@riorichardson_)

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY