Foto: Lana Pictures

Glory 87 Event Results

Gisteren vond Glory 87 plaats in Ahoy, Rotterdam waar een titel werd verdedigd en een heavyweight toernooi plaats vond.

De kampioen Tyjani Beztati stapte weer de ting in om zijn titel te verdedigen tegen de Japanse Rise kampioen Kaito Ono. Beztati liet zien dat er een groot verschil is in het niveau van kickboxen door 5 rondes langs de Japanner te domineren en verdedigde de titel voor de 5de keer.

Een toernooi qualifier toernooi werd gehouden waar 2 Nederlanders in stapte. Mohamed Amine en Martin Terpstra kregen een kans om zich te kwalificeren voor de grote Glory Heavyweight Grand Prix.

Helaas voor de Nederlanders verloren beide Nederlanders via TKO. In het toernooi is er een aangepaste regel waar je met 2 knockdowns uitgeteld zou worden en dat gebeurde helaas met beide heren.

De winnaar Bahram Rajabzadeh en Uku Jürjendal vochten het uit in de finale en Bahram Rajabzadeh wist via Unanimous decision het toernooi te winnen en een slot in de Grand Prix.

Michael Boapeah vocht ook nog en tegen Sergej Braun en wist met heel wat zekerheid de partij op zijn naam te zetten. Hiermee behoud hij zijn #1 rankings positie en staat vooraan voor een title shot tegen titelhouder …

Klik hier voor de volledige resultaten van Glory 87.

Comments

comments

Categories
EventsGloryKickboxing NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY