Cage Warriors Academy Lowlands keert terug met hun 7de editie

5 partijen zijn aangekondigd op hun poster en hierbij een snelle breakdown van de fights.

Het eerste opvallende nieuws is dat er 3 vechters hun pro debut zullen maken en boven aan de kaart zullen staan. De eerste partij is tussen de 2 prospects uit het Noorden en het Zuiden, Brian Soliana vs Daychemar Coeriel (1-0-0). De Combat Brother Brian Soliana zal zijn amateur carriere afronden met een record van 4-1-0. 3 van zijn 4 wins waren via TKO en zijn enige decision win was van de huidige Cage Warriors Academy Lowlands kampioen Hamid Safi.

Hij zal het op moeten nemen tegen de prospect uit het Noorden Daychemar Coeriel die tijdens Cage Warriors Academy Lowlands 4 zijn pro debut maakte en die won in de main event via TKO in de 3de ronde. Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Brian Soliana (100%, 1 Stemmen)
  • Daychemar Coeriel (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Nog een poging voor Amsterdamse prospect Saad Touijar om zijn pro debut te maken tegen de Fransman Elias Nedir. Beide heren zullen op 7 Oktober hun pro debut maken. Deze partij was geboekt voor het vorige evenement maar de partij werd helaas gecanceled. Beide heren vochten voor het laatst in 2022.

Touijar vocht en won tijdens Cage Warriors Academy Lowlands 2 en won de amateur Lightweight titel. Met een record van 7-2-0 en een titel op zak stapt hij over naar de pro’s. Nedir vocht voor zover we kunnen vinden 3 amateur partijen waarvan hij 1 won en 2 verloor. Hij probeerde in 2021 al zijn pro debut te maken, maar beide partijen werden gecanceled.

Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Saad Touijar (0%, 0 Stemmen)
  • Elias Nedir (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

En om de main card nog verder met bangers te proppen zullen er ook 2 titel gevechten zijn. De eerste titel gevecht zal een verdediging zijn van de nieuw bekroonde en eerste amateur welterweight kampioen Alvi Dasuyev (9-2-0) tegen Rivaldo Pereira (6-3-0) uit Luxembourg.

Dasuyev vocht voor het laatst in Juni bij Cage Warriors Academy Lowlands 6 en won de titel. Hiermee verbeterde hij ook zijn record naar 9-2-0. Van zijn 9 wins won hij er 6 via finish. Zijn tegenstander Pereira vocht zijn laatste partij in Mei en won zijn 3de partij op een rij. Van zijn 6 wins submitte hij er 5.

Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Alvi Dasuyev (100%, 1 Stemmen)
  • Rivaldo Pereira (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

De 2de titel gevecht zijn een nieuwe titelhouder bekronen tussen de 2 contenders Mohamed Zinelegouina (4-0-0) en Ahmed El Idrissi (5-2-0). Beide heren vochten en wonnen hun partij op het vorige evenement om zich te mogen plaatsen voor een titel shot.

Zinelegouina won van zijn 4 partijen 3 via finish en El Idrissi won van zijn 5 wins er 2 via TKO. Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Mohamed Zinelegouina (0%, 0 Stemmen)
  • Ahmed El Idrissi (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

En als laatste is een rematch aangekondigd tussen Samuel Hovsepyan (6-3-0) en Ahmed-Shamil Alikhadjiev (6-2-0). De heren stonden tegenover elkaar in Juni 2022 tijdens Versus MMA 7 waar Hovsepyan een beslissing won van de Belg. Je kan de partij hieronder bekijken:

In de tussentijd vocht Hovsepyan 3 keer en won 1 keer, verloor 1 keer en 1 keer een no contest. Alikhadjiev vocht sinds hun partij 5 keer en won er 4 en verloor er 1.

Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Samuel Hovsepyan (0%, 0 Stemmen)
  • Ahmed-Shamil Alikhadjiev (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op Zaterdag 7 Oktober in Sportvision, Eindhoven. Klik hier voor meer informatie over Cage Warriors Academy Lowlands 7 en bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors Academy Lowlands:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY