2de titel vereniging tussen Abena en Khbabez

Na de aankondiging van de title unifier van de heavyweights is ook de light heavyweight aan de beurt.

De strijd voor de unanieme kampioenen zal plaats gaan nemen in de Gelredome in Arnhem. Na de aankondiging van Rico vs Osaro kondigd Glory nu Abena vs Khbabez aan. De kampioen
Donegi Abena (26-8-0) keert terug voor zijn 2de titel defense tegen Khbabez. De Surinamer verdedigde zijn titel voor het laatst in Februari bij Glory 83 via TKO (Doctor Stoppage).

In de tussentijd was Tarik Khbabez (49-10-1) aan het timmeren aan de weg en vocht dit jaar 2 keer. In Juni tijden Collision 5 vocht Khbabez tegen Mohamed Amine voor de interim Light Heavyweigh Championship die hij won via KO in de 4de ronde. Hiermee plaatste hij zich als #1 contender voor de titel.

Nu komen de light heavyweights tegenover elkaar te staan tijdens Glory: Collision 6 om de belts te verenigen. Wie wordt de Glory heavyweight kampioen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Donegi Abena (0%, 0 Stemmen)
  • Tarik Khbabez (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op Zaterdag 4 November in Gelredome, Arnhem, bekijk hieronder de aankondiging en klik hier voor meer informatie over Glory: Collision 6.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY