Glory 88 Event Results

Gisteren vond Glory 88 plaats met een teleurstellende afmelding van de main event.

Iedereen staat zoals altijd te popelen om Badr Hari in actie te zien alleen was dat helaas niet gisteren zoals gepland. Voor de co main event tussen Tiffany van Soest en Sarah Moussaddak liep Hari met zijn team de ring in en kondigde emotioneel zijn partij af in de ring. Door de aardbeving in Marokko was Badr niet in staat om te vechten en uit respect voor de doden laste hij zijn partij af. Als de partij nog herboekt word is onduidelijk.

Hierdoor werd de co main event de main event tussen Tiffany van Soest (26-6-2) en Sarah Moussaddak (9-4-0) die hun rematch uitvochten in Parijs. Op spectaculaire wijze wist van Soest deze partij via KO te winnen in de 2de ronde. Na de partij kondigde zij haar retirement aan en kan ze zeggen dat ze haar carriere met spektakel heeft afgerond en aan de top eindigde.

Voordat de nieuwe main event plaatsvond vochten de heavyweights Nordine Mahieddine (28-15-1) en Abdarhmane Coulibaly (58-21-0) die ook op spectaculaire wijze eindigde. De SB Gym vechter vocht een goeie wedstrijd en wist de knoop door te hakken in de 3de ronde waar hij ook via KO won van de Fransman.

Jammer van de main event die uitviel maar alsnog een super entertaining event.

Bekijk hier alle uitslagen op en rijtje.

Comments

comments

Categories
EventsGloryKickboxing NieuwsNewsResultatenVideos

RELATED BY