Benita van Rooij wint gaar pro debut in Slowakije

De Nederlandse stapte gisteren de kooi in in Slowakije.

Benita van Rooij (1-0-0) is op dreef en stapte voor de 2de keer dit jaar in de kooi. Alleen vocht ze gisteren haar pro debut. Ze nam het op tegenĀ Amina Mukhamed (1-1-0) die al haar pro debut eerder dit jaar bij de organisatie vocht. En die won de Nederlandse op spectaculaire wijze. Ze wist de partij net als al haar partijen in de 2de ronde te finishen en won de partij via rear naked choke. Ze won in haar amateur carriere ook al 2 partijen via rear naked choke.

Bekijk hier meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de post van trainer Duane van Helvoirt:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Duane van Helvoirt (@duanemma)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY