Tonny van Dijk wint middleweight titel bij Senshi 18

Vorige week is Van Dijk afgereisd naar Bulgarije om het op te nemen tegen Marian Dimitrov voor de middleweight belt

De Combat Brother atleet, Tonny van Dijk (5-4) is vorige week middleweight kampioen geworden in Bulgarije. Hij nam het op tegen Marian Dimitrov (10-3) waarvan hij kort werk maakte en hem wist te submitten via armbar in de eerste ronde. De partij werd gevochten op een catchweight van 82 kilo maar van Dijk heeft met deze overwinning wel de middleweight (-85 kilo) belt gewonnen.

Sinds de overstap naar Combat Brothers is van Dijk enorm gegroeid in zijn game en de trainingen van onder andere Harun Ozkan en Reinier de Ridder werpen duidelijk zijn vruchten af. We hebben even contact opgenomen met van Dijk en die vertelde ons dat er vooralsnog geen volgende partij op de planning staat maar met de middleweight belt in zijn bezit zullen er waarschijnlijk genoeg gegadigde zijn in de organisatie die zich aanmelden. Zodra er daar meer duidelijkheid in is zal Tonny van Dijk ons op de hoogte brengen en zullen wij  jullie uiteraard ook informeren.

Het gevecht vond 16-9 plaats in Varna, Bulgarije. Klik hier voor meer informatie over Senshi en bekijk hieronder het resultaat van Senshi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senshi (@senshi.gala)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY