Tayron Agtereek-Chavarro keert terug bij LFL 10

Tayron Agtereek-Chavarro vs. Nika Tchikhinachvili toegevoegd aan LFL 10

De Fight IQ atleet Tayron Agtereek-Chavarro (2-4) zal volgende maand gaan proberen om zijn 3-fight losing streak te verbreken. In zijn laatste uiting werd hij KO getrapt via een spinning wheelkick bij Levels Fight League 8. Het was een behoorlijke KO en we zullen moeten gaan zien of dat enige effect heeft in zijn game bij zijn volgende partij.

Hij staat tegenover Nika Tchikhinachvili (0-1) die in zijn pro debuut tegenover Mohamed Tini tijdens Levels Fight League 6 eind 2022. Die partij verloor de Nederlandse vechter via decision en zoekt dus nog steeds naar zijn eerste professionele overwinning. In zijn amateur carrière was hij ongeslagen met 2 submission overwinningen en 1 (T)KO.

Wie denk je dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Tayron Agtereek-Chavarro (0%, 0 Stemmen)
  • Nika Tchikhinachvili (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Zondag 29 Oktober in Transformatorhuis in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 10 en bekijk hieronder aankondiging van Levels Fight League:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY