Brian Soliana zal zijn 2de pro partij houden tijdens Hexagone #12

Een druk maandje voor de Nederlander met zijn eerste 2 pro gevechten.

De Combat Brother Brian Soliana (amateur record 4-1-0) zal op 7 Oktober zijn pro debut maken bij Cage Warriors Academy Lowlands 7 in de main event tegen Daychemar Coeriel. Maar hij heeft nu al zijn 2de pro gevecht geboekt, maar liefst 3 weken na zijn debut. Hij zal dan weer de kooi in stappen bij Hexagone MMA 12 van Enfusion.

De Nederlander zal het op gaan nemen tegen de Spanjaard Borja Garcia Heres (1-0-0) die ook zijn 2de pro fight zal houden. Hij won zijn debut in Maart via decision. Zijn amateur carriere sloot hij af met een record van 5-3-1.  Wie denk jij dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Brian Soliana (0%, 0 Stemmen)
  • Borja Garcia (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op Zaterdag 28 Oktober in Sportcomplex Hoornse Vaart in Alkmaar. Klik hier voor meer informatie over Hexagone MMA 12 en bekijk hieronder de aankondigingen van Enfusion:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEnfusionEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY