Jelle Zeegers verliest zijn Bellator debut

De Nederlander maakte gisteren zijn debut bij Bellator in Ierland

Jelle Zeegers (2-3-0) kreeg een kans om te vechten in Bellator en keerde terug in de kooi na een zware blessure waar hij eindelijk van recovered was. Na jaar niet te hebben gevochten stapte hij in de kooi bij de grootste organisatie waar hij ooit had gevochten.

Hij vocht tegen home town favoriet en SBG vechter Darragh Kelly (5-0-0). Helaas voor de Nederlander werd hij al gauw naar de grond getrokken en daar gehouden. Hoewel hij absoluut niet opgaf en 1 knockdown wist te scoren vocht hij over het algemeen op de grond om een submission te verdedigen.

Uiteindelijk wist Kelly van Barbarious te winnen via ground & pound in de 3de ronde. Hiermee is Zeeger op een 2 fight win streak. Als hij nog een poging krijgt bij Bellator moeten we nog zien. We houden hem ieder geval in de gaten.

Het gevecht vond gisteren plaats in Ierland. Bekijk hieronder de uitslag van Jelle Zeegers zijn instagram en klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 《BARBARIOUS》 (@barbarious_mma)

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY