Chequina Noso Pedro keert terug met winst van NFC 15

De Rotterdammer keerde afgelopen weekend terug de kooi in bij NFC

Chequina Noso Pedro (7-3-0) vocht voor het laatst bij NFC 12 in Februari 2023 waar hij zijn partij verloor via submission in de eerste ronde. Hij zou vechten Ali Reza Rasuli, maar door een blessure trok Rasuli zich 2 weken voor het gevecht terug. Hierdoor kwam Pedro te staan tegenover de Braziliaan Lukas Cruz (10-3-0).

In een zwaar bevochten paritj wist Pedro te winnen van Cruz via unanimous decision en is hij weer terug in de winning column. Het gevecht vond gisteren plaats. Bekijk hieronder de uitslag van Chequina Noso Pedro en klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chequina Noso Pedro (@c.noso.pedro)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY