Alvi Dasuyev laat weer zien waar hij van gemaakt is met een dominante overwinning

Alvi Dasuyev kent maar 1 richting, en dat is vooruit en door de tegenstander heen.

We kennen Alvi Dasuyev natuurlijk al een hele tijd en hij is een van Benelux grootste amateur talenten. Hoewel dit eigenlijk een titelverdediging zou zijn voor Alvi had hij helaas niet het gewicht behaald en maakte alleen zijn tegenstander, Rivaldo Pereira kans op de Welterweight belt. Die kans werd hem vanaf de eerste seconden heel erg moeilijk gemaakt want Dasuyev kent maar een richting en dat is vooruit. Daarnaast staat Dasuyev ook bekend om zijn uithoudingsvermogen en kracht, iets wat hij ook duidelijk liet zien in deze partij. Met harde trappen en een barrage aan stootcombinaties wist hij telkens zijn target te vinden maar de Luxemburgse, Pereira bleef zijn mannetje staan en hoewel die vaak goed en hard geraakt werd toonde hij niets van pijn of opgave. Sterker nog, hij was tijdens de partij zelfs nog wat trashtalk eruit aan het gooien. Uiteindelijk was het Alvi die ongeveer alle ronde naar zich toe trok en de overwinning pakte met een dominante uiting.

We spraken hem na het gevecht en kwamen erachter dat Alvi twee weken voor het gevecht een ernstige blessure in zijn bovenbeen had opgelopen. Dat was ook volgens Dasuyev de reden dat hij het gewicht niet had behaald voor deze partij. Aan het einde van zijn partij pakte Dasuyev de microfoon van ringspeaker Soeniel Bhawanibhiek en vroeg aan promoter Harun Kina om een titelpartij op Middleweight om zo double-champ proberen te worden. Ofja double-champ, officieel gezien is de Welterweight titel nog steeds vacant maar ga er maar vanuit dat Alvi de eerste gegadigde is als ze nog een tegenstander kunnen vinden.

Klik hier voor meer informatie over Cage Warriors Academy Lowlands 7 en bekijk hieronder het hele interview hieronder:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY