Edgar Liparitjan wint via walk-off KO bij CWA Lowlands 7

Liparitjan laat weer flinke evolutie zien in zijn MMA game

Na twee moeilijke achtereenvolgende verliespartijen was Edgar Liparitjan (4-2) gebrand om een super prestatie neer te zetten, en dat is hem zeker gelukt. Vanaf de eerste seconden nam Liparitjan de controle met zijn snelle kicks en erg goed voetenwerk wat we normaal ook gewend zijn van hem. Zijn trappen vonden steeds het gezicht van zijn tegenstander, Ravi Mohan (2-3) die geen een moment heeft gestopt met aanvallen. Uiteindelijk was het de timing, entries en takedowns die opvielen van Liparitjan en je zag dat zijn zijn game daarin enorm is vooruitgegaan. Je zag dat Liparitjan telkens nadat zijn tegenstander opstond van de grond aan het zoeken was naar de high-kick, en na een aantal keren was het ook een perfecte high-kick die landde op het hoofd van Mohan net toen die opstond. Een spectaculaire KO overwinning laat zien dat de eenmalige titel uitdager nog steeds heel erg in de running is.

Met Paul Lamoth en Duane van Helvoirt in zijn corner is Liparitjan in goede handen en we spraken hem minuten na zijn overwinning op Ravi Mohan. Hoewel zijn adrenaline nog hard aan het razen was kwam de Armeense Nederlander erg rustig en doordacht over. De jongeman (24 jaar oud) weet heel goed wat hij wil bereiken in zijn carrière en verteld ons dat hij graag een re-match wil met huidig kampioen Hamid Safi. Een partij die hij erg graag rechtzet, naar eigen zeggen.

Klik hier voor meer informatie over Cage Warriors Academy Lowlands 7 en bekijk hieronder het hele interview hieronder:

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultatenVideos

RELATED BY