Jordy Bakkes schittert tijdens Cage Warriors 161

Afgelopen weekend stapte Jordy Bakkes de Cage Warriors kooi weer in

Jordy Bakkes (6-2-1) stapte eindelijk weer de Cage Warriors kooi in voor zijn 2de partij bij de organisatie. In April zouden we Bakkes alweer gezien moeten hebben, maar tijdens fight week kondigde hij bij ons op de podcast aan dat hij geblesseerd geraakt was en zich daardoor terug getrokken had. Hij nam het van het weekend op tegen de Ier Ryan Shelley (6-1-0) en was aan het jagen op zijn eerste win bij de organisatie.

En op spectaculaire wijze wist Bakkes dit te doen. In de 2de ronde van de partij wist hij tijdens een takedown defense een takedown te winnen en daarin stapte hij direct door naar een arm triangle choke en wist de Ier te submitten.

Het gevecht nam plaats tijdens Cage Warriors 161 op Zaterdag 14 Oktober in 3Arena Dublin, Ierland. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de final sequence:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY