Slechte avond voor Nederlanders tijdens GMC 35

Afgelopen weekend stapten 2 Nederlanders de kooi in in Duitsland

Voordat het evenement begon bleek de 3de Nederlander die op de kaart zou vechten Trio Pham Minh (0-3-0), niet meer ging vechten. Hij stond niet meer op de full fight card en een reden daarvoor was ook niet gegeven.

Als eerst stapte  Diar Mohammed (1-1-0) de kooi in tegen de Duitser Florent Iseni (1-0-0). Maar helaas voor Mohammed was de ronde al gauw afgelopen. Iseni wist de Nederlander via triangle choke te submitten.

Daarna keerde Leon Jansen (2-3-0) weer terug in de kooi tegen Firat Sabaz (0-1-0). We spraken Jansen voor zijn gesprek op de podcast (Beluister die hier) waar hij vertelde dat hij terug in de game is met goed gevoel en een nieuw team in Djoesfit. Maar helaas ook voor Jansen liep de partij niet af zoals verwacht. Hij verloor zijn partij in de 2de ronde via TKO.

Wanneer we beide heren terug zullen zien is nog niet duidelijk.

Het evenement nam plaats op Zaterdag 14 Oktober in GMC Arena in Gelsenkirchen, Duitsland. Klik hier voor meer informatie over GMC 35 en bekijk hieronder de resultaten gepost door GMC:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by German MMA Championship (@gmc_mma)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by German MMA Championship (@gmc_mma)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY