Brad Pickett zal zijn laatste partij vechten in de O2 Arena in Londen

De UFC zal dit jaar op 18 maart weer terugkeren naar de O2 Arena in Londen. De kaart zal natuurlijk genoeg Engels talent hebben maar één lokale held zal zijn laatste partij gaan vechten.

Het was al even bekend dat Brad Pickett (25-13) met pensioen zou gaan maar nu is dan ook een datum vastgelegd in maart, hij zal voor de laatste keer voor eigen publiek de octagon gaan betreden. ‘One Punch’ is een spectaculaire explosieve atleet die zijn eerste professionele partij had in 2004 tijdens Cage Rage 9. De Londenaar zit vanaf 2011 bij de UFC en heeft daarvoor in de WEC winstpartijen behaald over Ivan Menjivar en UFC flyweight kampioen Demetrious Johnson.

De Mexicaanse Henry Briones (16-6-1) heeft een record van 1-2 binnen de UFC en heeft zijn laatste twee partijen verloren van Douglas Silva de Andrade en bantamweight kampioen Cody Garbrandt. Voor hem is dit een belangrijke partij aangezien er een grote kans is dat hij daarna op zoek kan gaan naar een andere organisatie.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY