Nieuwe kampioen, Cody Garbrandt zegt dat Conor gelijk heeft dat T.J. Dillashaw een ‘snake’ is

Kersverse bantamweight kampioen Cody Garbrandt is het niet vaak eens met lightweight kampioen Conor McGregor maar als het over T.J. Dillashaw gaat wel.

Garbrandt (11-0 MMA, 6-0 UFC), de huidige UFC bantamgewicht kampioen, en Dillashaw (14-3 MMA, 10-3 UFC), de voormalige titelhouder waren voorheen teamgenoten bij Team Alpha Male. Dillashaw besloot oktober 2015 Team Alpha Male te verlaten voor Team Elevation in Collarado samen met trainer Duane Ludwig.

Volgens T.J. Dillashaw heeft hij niets verkeerd gedaan en is hij op een goede manier weggegaan bij Team Alpha Male. Zijn voormalige teamgenoten denken daar anders over en de rivaliteit en call-outs zijn al sinds 2015 in volle gang.

T.J. Dillashaw heeft op dezelfde avond als Garbrandt de titel won een dominerende prestatie neergezet tegenover John Lineker, en het lijkt erop dat een ontmoeting tussen de twee oud teamgenoten er aan zit te komen. Hoewel Garbrandt het merendeel over een re-match met Dominick Cruz heeft of zelfs een super-fight met Jose Aldo lijkt hij daar nu van terug te komen.

 

Het is nog niet duidelijk wie de volgende tegenstander zal zijn voor Cody Garbrandt maar er zijn zeker een aantal mooie verhaallijnen en partijen om te combineren.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY