Conor McGregor reageert via zijn instagram op Mayweather

Na de winst van McGregor op UFC 205 leek het erop alsof er niet meer gesproken werd over een potentiële bokspartij tegen Floyd Mayweather. Totdat Mayweather gisteren op ESPN zei dat McGregor de enige is die hem uit zijn pensioen kan trekken.

“Conor McGregor keeps telling everybody he wants the fight. Let’s make it happen, The only thing I’m probably interested in, is the Conor McGregor fight. I’m a business man, and it makes more sense,” aldus Mayweather.

Conor McGregor had hier nog niet op gereageerd tot de instagram post van MacMoji hieronder:

Call me C.J Watson! www.macmojiapp.com

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Bekijk het hele gesprek van Mayweather hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=oSt95mH4yg8

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY