(Photo by Buda Mendes/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Dana White gaat er niet vanuit dat Ronda Rousey nog ooit zal terugkeren naar de octagon

Na een gesprek tussen White en Rousey is de UFC president er niet van overtuigd dat zij terug zal keren naar de wereldberoemde octagon. De vrouwelijke superster heeft zelf nog niets laten weten na haar statement een aantal weken geleden.  

De 29-jarige Rousey heeft in een statement gezegd dat ze tijd zal nemen om te bedenken wat haar volgende stap zal zijn. Na haar telefoongesprek met Dana White lijkt het steeds realistischer dat zij niet zal terugkeren. Voor het geld hoeft ze het niet te doen aangezien ze natuurlijk heel veel geld heeft verdiend binnen de UFC, en volgens Dana White gaat zij heel erg goed om met haar geld. Ook zegt de UFC president dat hun relatie nog steeds even goed is als voorheen maar dat de voormalige kampioene waarschijnlijk een ander hoofdstuk gaat starten.

“She’s going to ride off into the sunset and start living her life outside of fighting.

‘Rowdy’ heeft competitie in haar bloed zitten en heeft daar ook haar hele leven aan gewijd. Na haar verlies is ze gaan nadenken dat dit haar hele leven is, en vroeg ze zich af wat haar volgende stap zou moeten zijn.

“She’s so competitive that, her career and record meant everything to her,” he said. “And then once she lost, she started to say to herself, ‘What the (expletive) am I doing? This is my whole life. This is it? I want to experience and start doing other things.’ And I think that’s what she started to do, and she’s got a lot of money. She’s never going to need money again.”

Of ‘Rowdy’ nog ooit zal terugkeren is dus nog niet zeker maar het lijkt erop alsof we de vrouwelijke superster niet meer gaan zien in de octagon.

 

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY