WFL-MMA biedt kansen voor Nederlandse MMA-atleten

In de maand mei zal de organisatie van World Fighting League een volledig MMA evenement gaan houden. De organisatie is een bekende naam in de kickbokswereld maar gaat zich nu uitbreiden om MMA in Nederland naar een hoger platform te trekken.  

De organisatie van, Melvin Manhoef zal op zondag 28 mei het eerste volledige MMA-evenement organiseren. WFL ziet dat er een groot platform ontbreekt in Nederland voor opkomende en gevestigde MMA-atleten en wil juist daarin gaan voorzien. Aangezien het de organisatie is van Melvin Manhoef brengt dit een aantal mooie kansen met zich mee voor Nederlands MMA-talent.

Zo is er een samenwerking met Legacy Fighting Alliance die de mogelijkheid biedt om atleten van WFL een plek te geven op komende LFA evenementen in Amerika. Je zou kunnen zeggen dat WFL-MMA als springplank gaat fungeren om Nederlands talent een kans buiten Europa te geven. Daarnaast biedt het ook kansen voor MMA-atleten om zich aan te sluiten bij Blackhouse Europa. WFL-MMA wil een terugkerend evenement opzetten om in de toekomst een vast begrip te zijn in de Nederlandse MMA-scene. De organisatie zal zich gaan inzetten om de sport naar een hoger niveau te tillen in ons kikkerlandje en het biedt een platform voor talent om zogezegd te ‘shinen’ in eigen land.

Hou de pagina in de gaten voor de match-making en voor meer nieuws over WFL-MMA.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY