Bellator 172: What to Watch – Kongo vs Thompson

Bellator 172 zal op 18 februari plaatsvinden in de SAP Center in San Jose, Californië. In het main event van de avond staat legendarische heavyweight, Fedor Emelianenko tegenover Matt Mitrione. Ook op de main card staat een partij tussen heavyweights Cheick Kongo en Oli Thompson.

De winnaar van deze partij positioneert zich in de top van heavyweight divisie, en wellicht kunnen ze met winst een partij voor de verlaten heavyweight titel verwachten. Natuurlijk zal het main event er ook toedoen maar de heavyweight divisie van Bellator is redelijk open en de titel is zogezegd ‘up for grabs’.

Bekijk hierboven wat je volgens Jimmy Smith in de gaten moet houden in Bellator 172: What to Watch – Kongo vs Thompson.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY