Ian McCall krijgt een nieuwe tegenstander in Jarred Brooks

Een paar dagen na het nieuws dat zijn partij tegenover Neil Seery niet door zal gaan door toedoen van een sterfgeval in de familie van Seery, kwam het nieuws dat, Seery vervangen zal worden door ongeslagen nieuwkomer, Jarred Brooks.

Dat zijn tegenstander uitvalt is geen onbekend terrein voor ‘Uncle Creepy’ en in zijn laatste vier geplande partijen is het uiteindelijk niet door gegaan. Zo zou hij tijdens UFC 201 zijn opmars weer maken én tijdens UFC 203, helaas moest Justin Scoggins terugtrekken door een slechte weight-cut en werd Ray Borg ziek voor de partij. De beste man heeft al twee jaar niet in de octagon gestaan en zou tijdens UFC Fight Night 99 al tegenover Neil Seery staan. Een paar dagen voor de weigh-ins werd McCall ziek en moest hij zelf terugtrekken.

Nu zal, McCall het gaan opnemen tegen, Jarred Brooks die zijn promotionele debuut zal gaan maken. De ongeslagen, Brooks (11-0) komt uit Indiana en heeft vorig jaar maar liefst vijf keer gevochten waaronder vier partijen die vroegtijdig beëindigd waren. Hij zal gelijk in het diepe gegooid in zijn debuut tegenover een atleet die al tweemaal voor de titel heeft gestreden.

Bekijk de voorlopige line-up voor UFC 208 hieronder:

 • Holly Holm vs. Germaine de Randamie
 • Derek Brunson vs. Anderson Silva
 • Tim Boetsch vs. Ronaldo Souza
 • Jared Cannonier vs. Glover Teixeira
 • Jim Miller vs. Dustin Poirier
 • Wilson Reis vs. Ulka Sasaki
 • Nik Lentz vs. Islam Makhachev
 • Jarred Brooks vs. Ian McCall
 • Luis Henrique vs. Marcin Tybura
 • Roan Carneiro vs. Ryan LaFlare
 • Rick Glenn vs. Phillipe Nover
 • Randy Brown vs. TBA

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY