Bubba Jenkins losgelaten door Bellator MMA

Bubba Jenkins zijn laatste verliespartij is tevens ook zijn laatste partij voor de organisatie. Jason Floyd van the MMA Report kon confirmeren dat hij is losgelaten door Bellator en dat Jenkins nu een zogeheten ‘free-agent’ is.

Bubba Jenkins eerste partij voor de organisatie kwam in juli 2013 waar hij een TKO scoorde over Mike Barreras tijdens Bellator 97. Het Team Bodyshop product, Jenkins (11-3) heeft maar liefst elf keer voor de organisatie gevochten, waarvan acht winstpartijen en maar drie verliespartijen.

De laatste uiting van ‘The Highlight Kid’ was in augustus vorig jaar tegenover oud WSOF kampioen, Georgi Karakhanyan, een re-match van hun eerste ontmoeting in januari 2015. In beide gevallen was Karakhanyan te sterk voor Jenkins, met een submission winst in de eerste uiting en een snoeiharde KO in de tweede uiting.

Volgens, Jenkins en zijn management heeft hij zelf besloten om wegen te scheiden met Bellator, en gaat zelfs zo ver om te zeggen dat Bellator zijn laatste gage niet volledig heeft betaald.

Waar dat Jenkins uiteindelijk zal eindigen is vooralsnog niet duidelijk. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY