Bellator 173 pre-fight interview: Kirill Medvedovsky

Het is bijna tijd voor Bellator 173 in Belfast, Noord-Ierland, morgen zullen de atleten de Bellator kooi instappen in de SSE Arena. We hebben even kort met Kirill Medvedovsky gesproken over zijn aankomende partij tegen James Gallagher.

De Israëlische Medvedovsky heeft een record van 7-3 waarmee hij het dubbele aan ervaring heeft over zijn tegenstander. Zijn vorige twee partijen gingen verloren waarvan de laatste op de Bellator kaart in Tel Aviv was tegen niemand minder dan Georgi Karakhanyan. Tijdens die kaart was zijn initiële tegenstander al, James Gallagher maar die werd op den duur van de kaart gehaald om op de eerste Ierse Bellator kaart te vechten in Dublin.

Dit keer zullen de twee heren elkaar wel gaan tegenkomen in de Bellator kooi en naar eigen zeggen kunnen ze beide niet wachten tot ze het kunnen uitvechten. Bekijk in het interview wat de 24-jarige Medvedovsky nog meer te zeggen heeft.

 

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY