Bellator 173 pre-fight interview: Alex Lohore “I am ready, more then ready”

Het is bijna tijd voor Bellator 173 in Belfast, Noord-Ierland, morgen zullen de atleten de Bellator kooi instappen in de SSE Arena. Ook kregen wij de kans om met Alex Lohore te praten over zijn aankomende partij tegen Colin Fletcher.

De Fransman, Alex Lohore heeft een indrukwekkend record van 10-1 met maar liefst vijf KO’s en drie submissions. De 27-jarige Lohore heeft momenteel een win-streak van zes partijen en zoekt vrijdag naar de zevende. Zijn laatste partij was twee maanden geleden waar hij kort werk maakte van zijn tegenstander met een submission overwinning in de eerste ronde.

Over de grappling technieken van zijn tegenstander maakt hij zich niet zo druk en geeft aan dat hij een all-round MMA-atleet is. Bekijk in het interview wat Alex Lohore nog meer te zeggen heeft over zijn aankomende partij tegen Colin ‘Freakshow’ Fletcher.

 

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY