Bellator 173 pre-fight interview: Sinead Kavanagh

Het is bijna tijd voor Bellator 173 in Belfast, Noord-Ierland, morgen zullen de atleten de Bellator kooi instappen in de SSE Arena. We kregen de kans om even met de uit SBG trainende Sinead Kavanagh te praten over haar aankomende partij tegen Iony Razafiarison.

De ongeslagen Kavanagh vecht weer in haar thuisland en verwacht een hoop support van het publiek, net als in haar laatste partij in Dublin. Dit zal haar tweede uiting zijn onder de Bellator promotie en ze zal er net als de vorige keer een spektakel van willen maken. Ze verwacht de overhand te hebben tijdens de stand-up en gaat er vanuit dat haar tegenstander naar de grond zal willen gaan, ook daar is zij op voorbereid.

Haar tegenstander heeft voor het laatst gevochten in juni 2015 en zal een zware taak voor zich hebben. Bekijk wat Sinead Kavanagh nog meer te zeggen heeft over haar aankomende partij in het interview.

 

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY