Bellator 173 pre-fight interview: Colin ‘Freakshow’ Fletcher

Het is bijna tijd voor Bellator 173 in Belfast, Noord-Ierland, morgen zullen de atleten de Bellator kooi instappen in de SSE Arena. We kregen de kans om even met Colin Fletcher te praten over zijn aankomende partij tegen Alex Lohore.

Je kent ‘Freakshow’ misschien wel van The Ultimate Fighter, de Engelsman staat bekend om zijn grappling technieken en zijn rare walk-out kostuums. De record van Fletcher is op het moment 13-7 en verwacht daar een overwinning bij op te tellen na vrijdagavond. De uitgesproken Engelsman heeft een rustige voorbereiding gehad en kon naar eigen zeggen gewoon kebab blijven eten.

‘Freakshow’ geeft aan er een bloederig gevecht van te willen maken en het maakt hem niet uit van wie dat bloed afkomt. Bekijk in het interview wat Fletcher nog meer te zeggen heeft over zijn aankomende partij tegen Alex Lohore.

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY