UFC 209 Free Fight: Khabib Nurmagomedov vs Michael Johnson

In aanloop naar UFC 209 heeft de UFC natuurlijk weer een aantal free-fights voor ons klaar staan. In het co-main event zal Khabib ‘The Eagle’ Nurmagomedov zijn ongeslagen record op het spel zetten tegenover Tony ‘El Cucuy’ Ferguson voor de UFC interim lightweight titel. 

‘The Eagle’ heeft zijn kans om voor UFC goud te vechten verdiend door, Michael ‘The Menace’ Johnson compleet uit te schakelen tijdens UFC 205. Hoewel Johnson in de openingsminuut een goede stoot landde waardoor Khabib aangeslagen was, besloot de ongeslagen Nurmagomedov de partij naar de grond te halen. Vanuit daar was het totale dominantie en had de partij meerdere malen gestopt kunnen worden.

 

Comments

comments

Categories
PPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY