Emmanuel Sanchez vs. Galvao toegevoegd aan Bellator 175

Emmanuel ‘El Matador’ Sanchez zal het tijdens Bellator 175 gaan opnemen tegen voormalig bantamweight kampioen, Marcos Galvao. Bellator 175 zal op 31 maart plaatsvinden, in het main event zullen rivalen, Muhammed ‘King’ Mo Lawal en Quinton ‘Rampage’ Jackson het nog eens tegen elkaar opnemen.

Emmanuel Sanchez heeft afgelopen januari nog in de Bellator kooi gestaan toen hij de win-streak van Georgi Karakhanyan wist te stoppen (bekijk het interview HIER). Met die partij wist hij weer op een winnend pad te komen na een verlies tegen Daniel Weichel in juli 2016. De featherweight uit Roufusport heeft in indrukwekkend record met 14-3 waarvan zijn twee verliespartijen binnen Bellator tegen top competitie was in, Weichel en voormalig kampioen, Pat Curan.

Nu zal ‘El Matador’ weer een voormalig kampioen voorgeschoteld krijgen in Marcos Galvao. De voormalig bantamweight kampioen verloor zijn titel aan huidig kampioen, Eduardo ‘Dudu’ Dantas in juni vorig jaar, maar herpakte zichzelf met een winstpartij over L.C. Davis in december. Nu zal hij zich klaar gaan maken voor een partij in de featherweight divisie, een divisie waar hij al zeven jaar niet in gevochten heeft.

Er is nog niet heel veel bekend over de line-up van Bellator 175 maar hou onze pagina in de gaten voor meer updates.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY