Edgar vs Rodriguez op UFC 211

UFC 211 blijft grote gevechten toevoegen. Niemand minder dan Frankie Edgar, voormalig UFC lightweight champion, zal terugkeren in de Octagon tegen top prospect Yair Rodriguez.

Edgar (21-5-1) heeft voor het laatst gevochten op UFC 205 waar hij won van Jeremy Stephens door middel van een unanimous decision. Frankie Edgar heeft 6 van zijn laatste 7 partijen gewonnen. Zijn enige verlies is was tegen Jose Aldo voor de interim Featherweight title.

Rodriguez (10-1) heeft al zijn gevechten in de UFC gewonnen en vocht als laatst tegen legende, B.J. Penn via TKO in de 2de ronde in Januari. Rodriguez, 24, heeft het eerste seizoen gewonnen van The Ultimate Fighter Latin America.

Bekijk hier de hele kaart tot nu toe met in de main even Miocic vs Dos Santos 2.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY