Bellator 175 lineup compleet na het toevoegen van twee main card partijen

Gisteren heeft de organisatie, Bellator MMA 2 extra gevechten aangekondigd wat direct de hele Bellator 175 kaart compleet maakt. Bellator 175: Rampage vs. Lawal 2 zal zich 31 maart afspelen in de Allstate Arena in Chicago, Illinois.

Ongeslagen Steve Kozola (7-0) zal tegenover Jake Roberts (7-1) staan in een Lighweight gevecht. Kozola heeft al zijn 7 overwinningen gefinisht. Roberts daarentegen verloor zijn laatste gevecht tegen Carrington Banks bij Bellator 165.

Ook in de Lightweight divisie zal Noad Lahat (10-2) terug keren tegen Lloyd Carter (10-8). Lahat, die voor AKA (American Kickboxing Academy) vecht uit Israel, heeft 3 van zijn laatste 4 gevechten gewonnen.

Bekijk de volledige fight card van Bellator 175: Rampage vs King Mo 2 hier.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY