Fight Night London: Jimi Manuwa – I Hit Hard

Aanstaande zaterdag strijkt de UFC weer neer in de O2 Arena in Londen, Engeland. In het main event van de avond zal Jimi ‘Poster boy’ Manuwa het tegen Corey ‘Overtime’ Anderson gaan opnemen. 

‘Poster Boy’ zal een heel land achter zich hebben staan als hij de O2 betreedt tegenover Corey ‘Overtime’ Anderson. De Britse striker staat momenteel op de vierde plaats in de UFC-rankings en zal met winst aanstaande zaterdag zichzelf kunnen opzetten voor een contender fight tegen de winnaar van Gustafsson vs. Teixeira.

Manuwa heeft maar liefst 18 professionele MMA partijen gehad en vocht zijn eerste partij in 2008. Van die 18 partijen heeft ‘Poster Boy’ er maar liefst 16 gewonnen en 15 daarvan vroegtijdig weten te beëindigen. Zijn twee verliespartijen komen aan de hand van de twee titeluitdagers, Alexander Gustafsson en Anthony Johnson.

De Britse, Manuwa maakt het niet uit of je nu een worstelaar bent of een striker, het ligt volgens hem allemaal aan je zelf. Hij weet heel goed wat de gameplan van Anderson zal zijn en hij verwacht dan ook niet dat hij zal willen blijven staan met Manuwa. Het word een explosief gevecht waarin hij het vroegtijdig zal proberen te beëindigen zoals in zijn voorgaande 15 overwinningspartijen.

Bekijk de volledige line-up van UFC Fight Night: Londen HIER.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY