Lorenz Larkin tekent contract bij Bellator MMA

Lorenz Larkin is niet langer een free-agent, de Amerikaanse welterweight heeft een contract ondertekend bij Bellator MMA. Een datum voor zijn eerste partij is nog niet bekend, maar er word verwacht dat hij in 2017 nog zijn debuut zal maken voor de organisatie. 

Lorenz ‘The Monsoon’ Larkin heeft een record van 18-5-0-1 NC, en is al een aantal maanden free-agent. Hoewel hij meerdere aanbiedingen heeft gehad van organisaties als, Rizin FF, Absolute Championship Berkut en zelfs de UFC, heeft hij gekozen voor Bellator MMA. Naar eigen zeggen wil hij vechten voor een organisatie die achter hem staat en in hem geloofd, en dat gevoel had hij het meeste bij Bellator MMA.

“It’s been a long process, I didn’t expect it to be that long,” Larkin said. “I wanted someone to get behind me and have some faith that I can deliver and I can be an asset to wherever I go and that’s what I felt like with Bellator. They pretty much checked off all the things that I was looking for.”

Er is vooralsnog geen datum bekend over zijn debuut maar Bellator president, Scott Coker die al met, Larkin heeft gewerkt tijdens StrikeForce was al een tijd bezig met onderhandelingen. Volgens Coker zijn er een hoop mooie match-ups te maken voor de explosieve stijl van ‘The Monsoon’.

“We are so happy to bring Lorenz back home,” Bellator CEO Scott Coker said. “There are a bunch of great matchups for him over here and I look forward to seeing his exciting style inside the Bellator cage soon.”

Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY