Oct 8, 2016; Manchester, UK; Jimi Manuwa (blue gloves) celebrates his victory over Ovince Saint Preux during UFC 204 at Manchester Arena. Mandatory Credit: Per Haljestam-USA TODAY Sports

Jimi Manuwa wil winnaar van Cormier vs. Johnson 2

Jimi ‘Poster Boy’ Manuwa wist afgelopen zaterdagavond in de O2 Arena te Londen zijn tweede achtereenvolgende winstpartij op zijn naam te zetten. De Engelsman staat daarmee in op vierde plaats in de UFC rankings en kan zomaar de volgende uitdager zijn.

Met een snoeiharde linkerhoek wist Manuwa zijn tegenstander, Anderson naar het canvas te sturen. Vervolg stoten waren niet nodig en de scheidsrechter stapte direct in op het moment dat het lichaam van Anderson naar het canvas stortte. ‘Poster Boy’ heeft zich hiermee wellicht geplaatst als volgende uitdager, voor de winnaar van Cormier vs. Johnson 2, die op 8 april plaatsvindt.

Één van die tegenstanders is één van de twee mannen die hem ooit heeft verslagen in, Anthony Johnson. In september 2015 tijdens UFC 191 stonden de twee strikers al eens tegenover elkaar in een partij waar Johnson weg liep met de winst. Er hangt veel af van de terugkeer van Jon Jones, en wellicht de performance van Gustafsson die in mei tegenover Teixeira staat. Maar dat is allemaal nog even weg en in de tussentijd klinkt het niet eens zo raar als je zegt dat Manuwa de volgende uitdager zou zijn.

“I want the winner of (UFC light heavyweight champion Daniel Cormier) and (Anthony Johnson). “It’s time for a title shot now.”

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY