The Bas Rutten Experiment – Episode 1

Voormalig UFC kampioen Bas Rutten staat bekend als ‘color commentator’ en om zijn parodie videos en heeft nu een nieuwe web show uitgebracht genaamd, The Bas Rutten Experiment.  

Nadat Rutten met pensioen is gegaan heeft hij zeker niet stilgezeten zo is hij te zien in meerdere films zoals, Here Comes the Boom en Zookeeper. Het witte doek is dus niet iets nieuws voor de Nederlandse Rutten en heeft hij nu zijn eigen web serie.

In de eerste aflevering voorziet hij een huis met een Bas Rutten beveiligingssysteem, legt uit hoe je atleten moet benaderen en kookt hij ook nog eens een volledige kalkoen. Dit doet hij uiteraard allemaal op de typische Bas Rutten manier volledig met BOOMS en DANGS.

 

 

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY