Anderson Silva dreigt met opstappen!

Anderson Silva zou in eerste instantie tegenover Kelvin Gastelum staan op 3 juni maar aangezien Gastelum van de kaart is gehaald door het falen van een drugstest heeft Silva andere ideeën.

Hoewel de UFC meerdere vervangers heeft gezocht voor ‘The Spider’ is hij het daar niet mee eens. Door zijn staat van dienst verwacht Silva een interim-title fight tegen Yoel Romero, krijgt hij dat niet dan stopt hij met vechten. Tijdens een interview met Ariel Helwani tijdens the MMA-Hour had hij het volgende te melden:

“Trust me, I’m so tired. I just talked to my team today, and I talked to my friends and my family. I’m tired. If nothing happens, if this fight doesn’t happen anymore in Brazil, I’m done. I won’t fight more. I’m done.”

Ondanks zijn laatste vijf partijen waarin hij 1-4 staat wordt Anderson Silva alsnog als GOAT gezien door vele. En juist door zijn staat van dienst en de gang van zaken heeft hij het gevoel alsof ze hem niet het respect tonen wat hij verdient en waarderen wat hij betekend heeft voor de sport.

“I’m very disappointed. The guys don’t respect my legacy, don’t respect my story in the sport. I don’t know. I’m done.”

Of Anderson Silva daadwerkelijk stopt met vechten is op het moment nog niet duidelijk maar hou de pagina in de gaten voor meer nieuws.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY