GSP heeft nog steeds oog voor Michael Bisping

Er wordt al een hele tijd gesproken over de terugkeer van de beste welterweight alle tijden, Georges St-Pierre. Hij zou de volgende shot krijgen tegen middleweight kampioen Michael Bisping. GSP sprak met Ariel Helwani tijdens The MMA Hour.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de UFC werd er een titelgevecht aangekondigd tussen Michael Bisping en Georges St-Pierre zonder een datum en locatie voor het gevecht. Nu maanden verder is de partij volgens UFC president Dana White afgelast en word er een interim-titelgevecht gehouden tussen Yoel Romero en Robert Whittaker aangezien de kampioen ook een blessure heeft aan zijn knie.

Georges St-Pierre heeft een oog blessure opgelopen waar hij zelfs een operatie voor is ondergaan maar, volgens de welterweight GOAT kan hij de partij tegen Michael Bisping in november aannemen. Dana White heeft sinds die tijd al gezegd dat hij verder niet gaat wachten op GSP die op zijn beurt aangeeft dat White al wist van zijn oog blessure voordat het gevecht met Michael Bisping werd aangekondigd.

St-Pierre heeft een duidelijk pad voor ogen en dat is terugkeren in een divisie waar hij nog nooit in heeft gevochten tegen Michael Bisping. Hij gelooft dat deze partij het meeste bied aan beide atleten maar ook de UFC. Ook is GSP heel duidelijk geweest als hij ook maar één partij verliest, dan gaat hij weer met pensioen.

Of de partij daadwerkelijk doorgaat moet nog blijken maar GSP en Michael Bisping zullen er voor blijven strijden. Wat denk jij zal dit gevecht doorgaan? Laat het weten in de comments.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY