Alan Jouban is geblesseerd en kan niet niet vechten tijdens UFC 213

Welterweight atleet Alan Jouban stond geplant om het tijdens UFC 213 op te nemen tegen Brian Camozzi. Helaas heeft een blessure ervoor gezorgd dat die partij niet meer doorgaat.

Alan Jouban heeft gisteren via Instagram aangekondigd dat hij geblesseerd is en daarom dus ook niet kan vechten op 8 juli tijdens UFC 213. Schijnbaar had hij zijn voet bezeerd tijdens een training op vrijdag, maar heeft hij daar nog drie dagen op getraind. Wat blijkt nu, zijn voet is gebroken.

Bekijk het instagram bericht hieronder waar we voor de makkelijkheid ook even de tekst bij hebben gezet:

“It turns out that I fractured my foot on Friday at sparring,” Jouban said. “I’ve been training on it for three days now with a broken foot. So that puts me out of my fight July 8th. A little bit disappointing. I’ve been healthy training my butt off for two months, I finally get a fight, and I’m injured. So I’m sorry to everyone, family, friends, everyone excited for it. I’m going to have to push it back a couple more weeks, as soon as I can get another fight.”

LIFE and the FIGHT GAME.. both full of highs and lows. Today, not such a good day. Just gonna take it in stride..

Een bericht gedeeld door ALAN JOUBAN (@alanjouban) op

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY