Just Like That!!! Mike Goldberg tekent bij Bellator MMA maar hij is niet de enige…

De kogel is door de kerk! Oud UFC commentator Mike “Goldie” Goldberg heeft een multi-event contract getekend bij Bellator MMA. Als dat nog niet genoeg is krijgen old-school fans er ook nog eens Mauro Ranallo bij.

Gisteren werd het nieuws bekend gemaakt dat Bellator Play by Play commentator, Sean Grande afscheid nam van Bellator MMA. Vandaag word het nieuws gebracht dat ze niet één maar twee commentators ervoor terug tekenen.

Mike Goldberg is bekend van al zijn jaren Play by Play commentator te zijn van Bellator’s grootste rivaal en marktleider, UFC en zit al 20 jaar in het vak. Sinds de overname van WME-IMG zijn er een hoop ontslagen geweest waaronder de functie van Mike Goldberg tot iedereens ongenoegen. Gelukkig zullen we “Goldie” terug zien in zijn oude functie alleen ditmaal bij Bellator MMA.

Mauro Ranallo is voor de old-school fans een hele bekende MMA commentator. Van PRIDE naar Strikeforce, Mauro heeft het allemaal gezien en meegemaakt. Hoewel Mauro in meerder sporten zich bezig houdt als commentator heeft hij altijd passie gehad voor MMA. Van opgezette ruzies backstage met Mirco Cro Cop tot het samen commenteren met Bas Rutten van PRIDE’s grootste events in Japan.

Volgens een persbericht vanuit Bellator krijgen we de informatie door dat beide commentators zullen starten tijdens Bellator’s eerste uitstapje naar de Madison Square Garden op 24 juni. Bellator president, Scott Coker laat weten uitermate blij te zijn met de toevoegingen van deze commentator veteranen.

“Mike Goldberg and Mauro Ranallo are two of the best in our business and I couldn’t be happier about them joining the Bellator family. In addition to June 24, we look forward to working together to make future Spike broadcasts even more exciting for our fans as we add further depth to an already-exceptional broadcast team.”

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY