It’s Official!!! Mayweather vs. McGregor zal op 26 augustus plaats gaan vinden.

Na maanden lang speculatie is het dan nu eindelijk officieel, de ongeslagen Floyd Mayweather zal het gaan opnemen tegen UFC lightweight kampioen Conor McGregor.

De datum is bekend en beide mannen hebben het contract ondertekend. De T-mobile Arena in Las Vegas zal op 26 augustus wellicht het duurste vechtsport evenement ooit gaan hosten. De ongeslagen bokser Floyd Mayweather (49-0) zal uit pensioen komen om het tegen UFC lightweight kampioen Conor McGregor op te nemen in een bokspartij gedurende 12 rondes. De partij zal gevochten worden op 154 lbs oftewel in bokstermen “super welterweight”.

Conor McGregor ruilt zijn MMA handschoenen om voor 10 ounce bokshandschoenen en stapt de boksring met een legendarische bokser die nog nooit verlies heeft gekend. Er is nog niets duidelijk over de gages van de atleten maar de partij word nu al als het duurste vechtsport partij ooit genoemd. Mayweather’s partij tegen Manny Pacquiao is maar liefst 4.6 miljoen keer verkocht via PPV en Dana White voorspelt dat deze partij daar overheen gaat.

Hoewel er heel lang gedaan werd over de onderhandelingen was UFC president Dana White tevreden met hoe het allemaal is verlopen.

“We’ve been in negotiations now for a while, and to be honest with you, negotiations went smooth. Floyd is surrounded by some smart people and we got this thing done. The impossible deal is now done.”

Hou de pagina in de gaten voor  meer nieuws over Mayweather vs. McGregor.

Wie denk jij dat zal winnen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY