McGregor’s bokscoach onthult wie er in zijn corner staan voor zijn partij tegen Mayweather

De partij tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather Jr. zal een van de grootste, dan wel niet de grootste Pay Per Views ooit zijn. Het gaat allemaal gebeuren in Las Vegas, Nevada in de T-Mobile Arena.

De bokscoach van McGregor, Owen Roddy vertelde tijdens The MMA Hour tegen Arial Helwani wie er in de corner zullen staan van McGregor. Het lijkt erop alsof dezelfde mensen in zijn corner staan als bij een MMA partij met onder andere zijn langdurige coach John Kavanagh, Owen roddy en teamgenoot Artem Lobov.

“At the moment, it’s going to be me, John, possibly Artem and I think there’s four. Obviously he’ll have to get his own cut man and stuff like that. He hasn’t sorted that just yet. But it’ll definitely be myself, John and Artem at the moment.”

Geen van die namen hebben ervaring in de bokswereld (evengoed als McGregor zelf 0-0) met uitzondering van Owen Roddy, maar die zal het niveau van Mayweather ook niet hebben gekend. Voor de echte McGregor fans komt dit niet als een verassing aangezien de Ier meerdere malen heeft aangegeven hoe belangrijk zijn team is voor hem en dat hij altijd loyaal zal blijven aan hun.

Vooralsnog worden de voorbereidingen gedaan in Dublin, Ierland en zijn er geen externe trainingspartners of coaches binnen gehaald. McGregor bereidt zich op het moment net als een MMA partij voor, omringt door zijn eigen team. Zijn bokscoach, Owen Roddy heeft er veel vertrouwen in dat ze een gameplan hebben bedacht die de wereld zal schokken.

“We’re not bringing anybody in as of yet, but who knows down the line. We’re gonna head over the states in the next couple of weeks. But at the moment, we’re in Dublin, we’re all working together. We came up with a game plan that we think can shock the world and we’re gonna stick to that for the time being.”

Dat wil niet zeggen dat er geen trainingspartners of coaches bijgehaald worden maar zolang hij in Dublin traint zal hij zich voorbereiden met zijn eigen team. Volgens zijn coach zal McGregor tijdens zijn tijd in Amerika verschillende (boks) trainingspartners inschakelen om zijn eigen arsenaal te blijven uitbreiden. De namen van die trainingspartners zijn nog niet geconfirmeerd volgens de Owen Roddy.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY