Bellator 180: In Camp – Bellator light-heavyweight champ, Phil Davis

Bellator light-heavyweight kampioen Phil “Mr. wonderfull” Davis zal het dit weekend voor de tweede keer opnemen tegen Ryan “Darth” Bader. De light-heavyweight partij zal de headliner zijn van Bellator 180 voorafgaand aan het nu al legendarische Bellator NYC.

De eerste partij tussen de twee light-heavyweights ging uiteindelijk naar Ryan Bader in een split decision. De partij had beide kanten op kunnen gaan maar uiteindelijk ging Bader er vandoor met de winst in Stockholm. De partij vond plaats om 04.00 s’nachts en hoewel Davis het niet gebruikt als een excuus geeft hij aan dat het voor beide mannen beter was geweest om het op een gangbare tijd uit te vechten. Die kans hebben ze dit weekend!

Neem een kijkje mee in de voorbereiding van “Mr. Wonderfull” in deze aflevering van Bellator 180: In Camp.

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY