Bellator NYC headliner Wanderlei Silva wil Sonnen’s bloed zien vloeien

Het main event van Bellator’s grootste PayPerView is een ware grudgematch, light-heavyweight’s Chael Sonnen en Wanderlei Silva gaan het na jaren heen en weer gaan uiteindelijk opnemen in de Madison Square Garden.

Dat Wanderlei Silva een legende is, is voor niemand iets nieuws. De Braziliaan heeft in alle grote organisaties gevochten en tegen alle grote namen die de sport te bieden heeft. Hoewel hij een lange carrière heeft gehad, heeft de Braziliaan nog nooit zo een hekel gehad aan een tegenstander als hij heeft bij Chael Sonnen.

Je zou zeggen dat dat juist goed uitkomt als je dit weekend tegenover hem staat in de kooi, maar niets is minder waar. Tijdens een telefonisch interview bij MMAJunkie radio vertelde Silva dat hij het helemaal niks vindt en er goed voor moet zorgen dat hij geconcentreerd blijft tijdens het gevecht.

“I’ve never had an opponent like this, and I don’t like it. I had some bad guys like (Ricardo) Arona, but (Sonnen is) many times more. I need to concentrate and be ready to make the fight what I want to do.”

Tijdens de opbouw van dit event is er wel degelijk promotie gemaakt maar niet met Sonnen en Silva in één kamer want beide mannen hebben aangegeven dat ze de volgende keer als ze elkaar zien het gaan uitvechten, of het nu in de kooi is of op straat.

Het is al drie jaar geleden dat Silva een partij heeft gevochten en hoewel dat een hele lange tijd is voor een MMA-atleet geeft de Braziliaan aan dat hij er meer dan klaar voor is. Hij kan misschien wel haat dragen voor zijn tegenstander maar dat brengt ook motivatie met zich mee en dat is nou juist waar hij zijn voordeel uit gaat halen.

“It’s been a long time since my last fight. Now, finally, my technique is back. Everything is right, and I’m really happy. I’m so happy to get back to work.”

Wanderlei Silva heeft aangegeven zijn tegenstander echt pijn te willen doen en kan niet wachten tot hij Sonnen’s bloed op het canvas ziet druppelen. “The Axe Murderer” is zeker van zijn kunnen en zal dat aankomend weekend laten zien.

“For sure I’m going to hurt him, a lot,” Silva said. “I want to feel his blood on the ground.”

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY