Brian Hooi: “Ik voel me als Nederlandse MMA-atleet niet serieus genomen door Spike TV.”

Tijdens de eerste editie van World Fighting League MMA won Brian Hooi van Paulo Boer. Spike Nederland was aanwezig voor opnames maar ondanks dat de twee mannen een knalpartij hadden neergezet én het main event van de avond waren werd de partij niet uitgezonden op Spike.

Het eerste Mixed Martial Arts gala van World Fighting League was een groot succes en de avond was boordevol met spectaculaire partijen. Van oude bekende tot nieuwe prospects, het publiek heeft het allemaal voorbij zien komen. In samenwerking met Spike Nederland zouden er meerdere uitzendingen opgenomen worden om een tweetal afleveringen op Spike TV uit te zenden. Niet alle partijen van de avond werden getoond in de twee afleveringen en tot groot ongenoegen ook het main event niet, de partij tussen Brian Hooi en Paulo Boer.

Brian Hooi won zijn partij via decision na drie hele harde en technische rondes. Ondanks het neerzetten van een hoogwaardige oorlog werd de partij niet uitgezonden op Spike en daar is Hooi het niet mee eens. We namen contact op met de Haagse atleet en vroegen hem wat hij vond van de beslissing van Spike om het main event niet uit te zenden:

Brian Hooi: “Ik voel me als Nederlandse MMA-atleet niet serieus genomen door Spike TV.”

Brian Hooi heeft alweer een nieuwe partij klaarstaan tegenover de Duitse Saba Bolaghi (7-1-1) tijdens Heroic Battle 17 in Duitsland. De 22-jarige Hooi deelde het nieuws vandaag via facebook en kon het daarbij niet laten om een jab richting Spike te gooien.

Wij spreken Brian Hooi van de week over zijn aankomende partij tegen Saba Bolaghi dus houdt de pagina in de gaten voor het interview.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY