Darrion Caldwell zal kampioen Eduardo Dantas uitdagen voor de bantamweight titel tijdens Bellator 184

De headliner van Bellator 184 is bekend gemaakt. De bantamweight kampioen Eduardo Dantas zal zijn titel probberen te verdedigen tegen Darrion Caldwell. Ook staat vormalig kampioen Daniel  Straus op de kaart tegenover Emmanuel Sanchez.

Darrion Caldwell en Eduardo Dantas zouden het eigenlijk al tijdens Bellator 177 opnemen tegen elkaar maar Caldwell moest zich helaas terugtrekken door toedoen van een blessure. De Amerikaan Caldwell heeft een record van 10-1 en heeft zijn enige verlies tegen Joe Taimanglo in zijn laatste partij weten te wreken. De uit Alliance trainende Caldwell zal voor het eerst een titelpartij vechten maar komt niks te kort aan zelfvertrouwen.

De Braziliaanse Eduardo “Dudu” Dantas is één van de beste bantamweights in de wereld. De beste man heeft momenteel een win-streak van vier partijen op zijn naam staan die overigens allemaal tot een decision zijn gekomen. Dat maakt de 28-jarige Dantas niet minder gevaarlijk want van zijn 20 overwinningen heeft hij er tien voortijdig weten te beëindigen. Het is de tweede keer dat Dantas de kampioen is en hij is van plan om dat nog heel lang te blijven.

Voormalig featherweight kampioen Daniel Straus wil zo snel mogelijk weer terug naar die titel die hij vorig jaar nog om zijn middel had. Voor die tijd zal hij het moeten gaan opnemen tegen top prospect Emmanuel Sanchez die in zijn laatste partij een voormalig kampioen verslagen heeft in Marcos Galvao.

Hou de pagina in de gaten voor meer partijen op de Bellator 184 kaart.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY