BAMMA 31 in Londen heeft maar liefst 3 titelgevechten klaarstaan

BAMMA 31 zal op 15 september gaan plaatsvinden in de SSE Arena in Londen. Het evenement zal drie titelpartijen gaan verzorgen en het belooft weer een goede show te worden.

Alex “Da Kid” Lohore vs. Nathan “Mr. Bag and Tag” Jones (voor de vacante welterweight titelgevecht)

In de welterweight divisie zal Alex “Da Kid” Lohore het gaan opnemen tegen Nathan Jones voor vacante welterweight riem. “Da Kid” heeft momenteel acht achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan waarvan de laatste twee bij Bellator. De Fransoos die in Engeland woont heeft een record van 12-1 en zoekt naar zijn negende achtereenvolgende overwinning.

Zijn tegenstander de Engelse Nathan Jones heeft in de laatste tien partijen zeven overwinningen weten te behalen en heeft een win-streak van twee partijen behaald. Ook zijn laatste partij was voor Bellator. “Mr. Bag & Tag” heeft een record van 11-5 en zal gebrand zijn om de titel in ontvangst te nemen.

Damien “Frankenstein” Lapilus vs. Daniel Crawford (featherweight titelgevecht)

In de featherweight divisie zal regerend kampioen, Damien Lapilus het gaan opnemen tegen Daniel Crawford. De uitdager heeft momenteel een win-streak van twee partijen en heeft in organisaties als ACB, Phoenix Fight Nights en Cage Warriors gevochten.

De kampioen Damien “Frankenstein” Lapilus heeft een record van 15-7-1-1NC en heeft de zijn laatste partij tegen Ronnie Mann gehad waar hij de overwinning wist te behalen op jury’s scorekaarten. Het is meer dan een jaar geleden dat Lapilus uitgekomen is voor BAMMA en zal proberen een statement te maken in deze partij.

Yannick Bahati vs. Mike Shipman (Middleweight titelgevecht)

De uitdager Mike Shipman heeft een indrukwekkende win-streak opgebouwd. In zijn eerste professionele partij verloor hij maar wist zich daarna te herpakken en maar liefst tien achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam te zetten. Zijn laatste twee partijen waren bij Bellator en hij zal deze partij zijn debuut maken voor BAMMA.

De kampioen Yannick Bahati heeft momenteel een win-streak van vier partijen en zal er alles aan gaan doen om het debuut van Shipman te belemmeren. “Black Mamba” heeft een record van 8-1-1NC en hoopt daar na 15 september nog één winst bij te kunnen schrijven.

 

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY