Germaine de Randamie toch op UFC Rotterdam!

Het is net bekend gemaakt dat voormalig UFC featherweight kampioene Germaine de Randamie toch zal vechten tijdens UFC Rotterdam. Zij zal terugkeren in de bantamweight divisie en gaat het opnemen tegen Marion Reneau.

Er is de afgelopen maanden een hoop nieuws geweest over Germaine de Randamie, van het strippen van haar titel tot de speculatie of ze tijdens UFC Rotterdam zou vechten. Die kogel is nu door de kerk en de Nederlandse zal voor de tweede keer haar opmars maken in de Ahoy te Rotterdam. “The Iron Lady” wist vorig jaar tijdens UFC Fight Night Rotterdam de hele zaal op zijn kop te zetten tijdens haar opkomst. Ze won in de eerste ronde van Anna Elmose en heeft momenteel een win-streak van drie partijen op haar naam staan. Ze zal het dit jaar gaan opnemen tegen Marion Reneau in de bantamweight divisie. Waar ze op de kaart zal staan is niet duidelijk maar we kunnen er van uit gaan dat een main card positie verzekerd is.

Op 2 september zal de UFC voor de tweede maal terugkeren naar ons klein kikkerlandje. De headliner van het evenement zal gaan tussen de nummer acht van de UFC`s heavyweight divisie, Alexander Volkov en de nummer negen Stefan “The Skyscraper” Struve. Ook Struve zal voor de tweede maal in Ahoy strijden waar hij vorig jaar in 16 seconden kort werk maakte van Antonio “Bigfoot” Silva.

De Afghaanse Nederlander Siyar Bahadurzada zal ook aanwezig zijn tijdens UFC Rotterdam, hij zal het gaan opnemen tegen de Duitse, Abu Azaitar die zijn debuut zal maken voor de organisatie. Of er meer Nederlanders op de kaart komen is vooralsnog niet duidelijk maar zodra daar bericht van is zullen wij het uiteraard bekend maken.

De voorlopige line-up ziet er als volgt uit:

  • Stefan Struve vs. Alexander Volkov
  • Germaine de Randamie vs. Marion Reneau
  • Islam Makhachev vs. Michel Prazeres
  • Leon Edwards vs. Bryan Barberena
  • Siyar Bahadurzada vs. Abu Azaitar
  • Francimar Barroso vs. Aleksandar Rakic
  • Marcos Rogério de Lima vs. Saparbek Safarov
  • Rustam Khabilov vs. Des Green
  • Abdul-Kerim Edilov vs. Bojan Mihajlovic

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY